dino246 發表於 2011-3-14 15:11:17

癲佬"般"最新搞笑之作

港灣癲佬"般" (aka 港灣賤男), 自從失落法團主席一職,幾年來處於瘋癲狀態,久不久會說些瘋人瘋語, 最近又以化身在自己個癲佬網出了下列娛樂性文章, 現轉錄分享{:4_100:}:

2011年3月11日是港灣豪庭最黑暗的一日!
當日下午2:00, 毛恥和王禍到達恆a上環金龍中心, 在附屬公司內面聖, 接受了為數20萬的現金捐款, 捐款是用作毛恥和王禍年中開始的區議會競選經費.
當晚7:30, 王禍帶同趙琴到達上環金龍中心, 在任錦光律師行簽署出賣小業主的地契, 將平台和外牆等原來屬於恆a的業權, 轉移到法團亦即小業主手上.
(#2)
毛恥和王禍將會在3月19日, 業主大會上以維權為借口, 宣佈已辛苦地取回平台業權! 毛恥覺得以勝利和帶點驕傲的姿態將可以轉移小業主視線.而公淫黨將會駐重兵在會場內, 防止混亂.而王禍將會重點講發展局新指引怎樣危害港灣豪庭!
毛恥和王禍其實一直以公淫黨支部名義, 接受恆a捐款.恆a亦一直與她們緊密聯繫和工作.在2009年尾由於雙方鬥爭白熱化, 恆a恐怕王禍未能支撐大局, 而毛恥又怕會影響公淫黨部署, 故接受巨額捐款親自進入法團"平亂".

Fendi 發表於 2011-3-14 17:38:10

地踎即係地踎:佢鍾意久不久拉起塊狗皮晒下佢有幾多墨,又久不久喺大傳媒前演下佢有幾多料,卒之衰晒,只好搞啲細報如“頭條”來解散法團…無料即係無料…海軍鬥水兵,一齊屎…{:4_83:} 以為20萬就可以收買幾個大女人,邊個夠你呢個癲佬地踎cheap{:4_83:}成曰作埋啲咁低B估,有種嘅,3月19曰出席業主大會,同啲女人“片過”吖?睇死你只敢柄埋做鼠竊狗偷嘅嘢啦,癲佬,你有乜叻?

TKT 發表於 2011-3-14 18:30:52

超無恥人渣,噏得就噏,睇係幾時死到眼坦坦

dino246 發表於 2011-3-16 00:21:02

在youtube又見到癲佬"般"的瘋癲行為, 毛骨悚然{:3_60:}
1s_O2z9NUM0

Fendi 發表於 2011-3-16 00:22:02

癲佬文采,既瘋且流,流嘢個流。不但饀(內容)流,文法流,中英文都錯字連篇。但牠却喜歡久不久作估仔,“愚人,愚己”,向各大傳媒+林鄭月娥“晒冷”,港灣出了個自稱曾经留学但中英文却如此羞家的“維權”主席,令人難以置信。有機會揾番佢以前的“應門”貓,讓大家看看它如何“愚人,愚己”{:4_83:}

Fendi 發表於 2011-3-16 00:40:02

好!係真板,乜嘢惡搞?真有其事就唔好用惡搞啦!見到佢就想作嘔,睇佢個衰相,次次開會都好似佢大晒,成個惡霸咁!浪費委員時間,浪費屋苑資源…Admin大人要加强保安,小心呢個垃圾癲佬又嚟放“渣蛋”{:4_83:}

陳卿 發表於 2011-3-16 12:47:53

為何癲佬有以上恆a捐款?明知他老作.
有人可以解晝嗎? 好等我地一知半解明白.

TKT 發表於 2011-3-16 13:33:59

陳卿 发表于 2011-3-16 12:47 static/image/common/back.gif
為何癲佬有以上恆a捐款?明知他老作.
有人可以解晝嗎? 好等我地一知半解明白.

???{:4_104:}卿姐想問乜?我都唔明!

Re Fendi
Dino246係話癲佬每次開會佢都會惡攪…
係喎,可唔可以揾番以前每次開會癲佬都搗亂嘅鏡頭然後掟上Youtube 呢?

Fendi 發表於 2011-3-16 23:59:38

嗰個癲佬又响處攪攪震,今晚又收到佢寄街招,又匿名稱主席(王禍)与毛孟靜(毛恥)セセ物物…屈得就屈,無他,垂死掙扎,想浪費屋苑資源,開唔成業主大會。

海龙 發表於 2011-3-17 01:38:58

睇唔到, 個link冇咗.
頁: [1] 2
查看完整版本: 癲佬"般"最新搞笑之作