Fendi 發表於 2011-10-18 15:04:13

吓?我都唔信?乜咁兒戲?真係吹水唔抹咀,唔夠一星期就撤回選舉承諾?
連長者服務都做唔到?癲佬你仲有咩得?

Shit_Coffee 發表於 2011-10-18 18:27:21

吓,咁快收皮!

Singasing 發表於 2011-10-18 18:43:09

我仲未返到港灣,街坊來電話那橫額真係搬走咗,可能真係癲佬周街債主,債主話明“你有銀就一定要還…”佢對債主一面要炸死,對選民要死充,但如牠不能守諾言,選民唔會打佢,但債主,啍…佢試過架車畀債主…仲唔知驚咩?

dino246 發表於 2011-10-18 21:08:18

心術不正
好在正死蠢
http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/15475478.jpg

高層農夫 發表於 2011-10-18 22:18:49

癲佬話捐出一半「議員」薪金, 好明顯是花話. 即是選出後的話.
否則乜都唔使承諾.

農夫也競選特首, 應承當選為特首捐一半「薪金」, 其他特首福利, 商家捐獻不算「薪金」。
會設立福利基金, 做福三歲至90歲群眾. 聲明只是設立, 運作費當然是抽重稅或捐獻.
農夫甘願做基金主席,以便監察基金金錢出入, 不會流入他人口袋裏. 承諾只改一半「薪金」.
農夫本無一物, 競選得到的利益會比一半「薪金」更多. 何樂而不為開支票. 真誠全部出於心厎裏.

Singasing 發表於 2011-10-18 23:08:21

讀大學、唔識計數的白痴,自作孽,出醜於人前,抵死!

TKT 發表於 2011-10-23 10:29:47

呢張橫額已換上另外一張,但癲佬明知輸硬,每個字都係補補貼貼上去,正一乞兒式 banner !

Shit_Coffee 發表於 2012-3-3 00:16:29

push.......

Singasing 發表於 2012-3-3 01:51:23

今晚食完飯收到個短訊笑到噴飯:今曰上午管業,法團,HK寬頻,智慧君各代表到一座实地視察,癲佬去到一座不敢上,話怕受到Miss謝的彈劾。;P癲佬原來聽到謝小姐個名就脚軟,唔敢從地庫上一座!謝小姐個名咁止得咳?癲佬呀癲佬,唔知你係不學無術吖、肚裏冇滴墨抑或自大,你係周圍欠債嘅地踎榨,彈劾你?你以為你係大官呀?大就可能係,係大垃圾,大人渣,大地踎,大契弟;死纏民見亂,又想靠黐囉一官半職 :lol

TKT 發表於 2012-3-3 02:09:01

咦,原來人蠢、低B係有踪可尋的,嗰陣癲佬周身冇蚊,猛開空頭支票,想派錢收買選民…低B唐又係,逢65歲派三千 {:4_83:}两人結果都一樣…死直,個名又臭哂添。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 強烈要求潘焯鴻馬上捐出一半家財作社區建設之用