Shit_Coffee 發表於 2011-10-27 11:58:04

不作 "牠" 選

Singasing 發表於 2011-10-27 12:40:56

明智選擇:victory:

patrick 發表於 2011-10-27 17:59:55

總之大家一定要投票!

Shit_Coffee 發表於 2011-10-27 22:02:34

不作 "牠" 選 ; 一定唔選 "毒棘" 人士

dino246 發表於 2011-11-5 14:29:32

明天請投神聖一票,選你所鍾意就ok, 不過千萬不要揀個大話連編口出狂言行為低劣的。

Singasing 發表於 2011-11-5 14:47:36

唔洗講啦,港灣人心水清,一定唔會揀個畀人強制清盤說成正常商業運作…走工人工資而不以為恥的人渣…:

TKT 發表於 2011-11-5 16:52:28

有癲佬参与嘅一定亂一一一>樓下商塲那間裝修舖畀癲佬拉起個二奶架,隔离用塊爛鬼布,衿住堆垃圾,而癲佬先前叫街試沙煲嗰個垃圾紙皮箱仲喺度…正正一大堆垃圾堆喺門口…如此“九流”管理,看看11-6之後他們什麽時候才清理,最好癲佬連5%都攞唔到,到時睇佢仲有冇面目撑起個二奶{:4_83:}

Fendi 發表於 2011-11-5 17:24:15

儘管癲佬鬧爆王嘉盈,劉栢祺,報警、上全港九網站、不停抹黑對手丶鬧劇越演越烈又如何?癲佬奸計一定不得逞!雖有學者說今次泛民會如何如何…但我却持相反意見,我會推論今次是有識之仕出來、企硬、表態的一場光明磊落之仗。明天會發動所有街坊…為公義而戰!

Singasing 發表於 2011-11-5 17:42:18

人渣最喜歡映人相然後掟上網屈人,先幾日仲衰到映埋人家義工屈人XXXXXX。。。。。癲佬行黑就一定啦:佢外母一連三天吊起條尼龍繩,晒柑皮,肯定人渣會輸得好柑{:4_83:}…那鵬鳥又唔知飛咗去邊,一次人影都未見過,或者飛咗去台灣揾幫手…睇黎都係王嘉盈同劉栢祺之爭喇!

Home 發表於 2011-11-5 18:15:58

明白了各街坊所講的不:義:之選;P王嘉盈我所有親戚朋友己投給你:victory::victory::victory::victory:
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 11月6日你會選邊個?