Singasing 發表於 2011-9-29 16:40:18

哈,無意取笑牠的外母,難以想像街坊的形容:鑲滿成棚金牙、直髮如當年紅衛兵式/王海容的超短髮…唔怪得每次到他家,他一定不讓外母出來。現在“脫下”金牙,電了髮,似個香港亞婆,可以幫手在港灣平台周圍散播謠言了。

Teresa 發表於 2011-9-29 16:56:18

TKT 发表于 2011-9-29 16:26 static/image/common/back.gif
在惠康遇到 Teresa ,告訴她癲佬網上抹黑王嘉盈 , Claudia毛小姐同“姓謝”嘅…她說:“早說不再回應人渣的 ...

多謝TKT“轉載”,我講咗好多、唔止咁少喎,總之,多謝出貼,第日食飯再傾:P

海龙 發表於 2011-9-30 12:10:48

選舉日將近, 潘鬼會有更多動作.
拭目以待.

Shit_Coffee 發表於 2011-10-1 23:21:36

潘焯鴻 明唔明! You are small fry! We won't stoop to his level !!

dino246 發表於 2011-10-3 12:29:22

又睇到癲佬潘在維基中文版上對毛小姐放了很多黑材料,講到自己如何如何被毛小姐迫害,其實黑材全變成笑材又一低b之舉;P ;P ;P

Singasing 發表於 2011-10-3 12:38:58

超低B....

TKT 發表於 2011-10-3 13:59:15

點觧唔貼上黎, email 畀 Miss Mo 改下佢 D 文法

dino246 發表於 2011-10-7 05:40:22

癲佬潘無恥地在維基百科上抹黑毛孟靜!

http://i848.photobucket.com/albums/ab49/i_phonebuster/7cda9af1.jpg

Shit_Coffee 發表於 2011-10-9 01:16:39

不如大家幫潘焯鴻係維基開個 topic , 等大家都知佢d 衰野,曰後可以讓其家人朋友了解佢多 d.

Singasing 發表於 2011-10-9 13:03:44

唔好喺度淨豬嗡啦,你又做咗乜嘢呀?有發現咪掟條 Link 過黎畀街坊睇仲好。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: Claudia Mo 英文速遞: 選舉抹黑