Fendi 發表於 2011-9-17 16:01:52

dino246 发表于 2011-9-17 10:39 static/image/common/back.gif
佢以前曾出email話自已有20億元生意,原來佢只係一家大建築公司(shui on) 的蠅頭小三沙(第三四層的判頭)就 ...

死都要威,舢舨充炮艇!

Fendi 發表於 2011-9-17 16:05:18

丁一一 发表于 2011-9-17 15:39 static/image/common/back.gif
惨得過人地老婆甘心倒貼,関你乜事?你老婆得咩?你老婆會咩?

天与地,遙遙相對…5Fvs 48F 的價值觀!

Shit_Coffee 發表於 2011-9-17 17:10:32

回复 高層農夫 的帖子

連條底褲都要押!咁租樓咪算囉!

Singasing 發表於 2011-9-17 19:58:52

丁一一 发表于 2011-9-17 15:39 static/image/common/back.gif

我以前都似你咁諗,問題係佢周圍晒:一時話二十億,一時話八億…做男人要有承担,雖說两夫婦互相関照…如果他一向品行良好,開會時不是拍抬拍櫈罵足全場,似足個惡棍,爛鬼,罵委員是黑社會…相信無人會“笑”牠食軟飯,醒下啦!

高層農夫 發表於 2011-9-17 21:42:12

Shit_Coffee 发表于 2011-9-17 17:10 static/image/common/back.gif
回复 高層農夫 的帖子

連條底褲都要押!咁租樓咪算囉!

有两間高層農地, 想賣仟壹萬, 出租收益可以有五厘.
唔使租樓咁霉. 還有多間不同名字公司,
呢間名臭就用另一間, 有排呃工程合約.
清盤一, 二間, 無有怕. 還有三, 四間唔同名公司.
董事我毒行, 財源入鴻袋!

Shit_Coffee 發表於 2011-9-17 23:58:01

你又知人地老婆甘心倒貼!可能你被迫!

Shit_Coffee 發表於 2011-9-17 23:59:31

Fendi 发表于 2011-9-17 16:01 static/image/common/back.gif
死都要威,舢舨充炮艇!

千個同意!

TKT 發表於 2011-9-18 16:53:42

不知從何說起:昨晚与友談及,每年九一八,口号一定是毋忘國恥…被架仔入侵,現在看來,該是架仔之恥,架仔無道,虐待中國人,捉拿亞州婦女做慰安婦…醜恥的應該是他們,中國人不應看被侵是恥。當然,是中國積弱才被架仔入侵,我仍會說是架仔之恥。肯定很多中國人不能忘記,但我們應該放下,不是說不提,是以另一史实角度看待…朋友笑說,可以將這邏輯把癲佬代入嗎?

高層農夫 發表於 2011-10-1 14:33:09

港灣賤男, 三一三, 潘醜出醜記!

dino246 發表於 2011-10-3 06:53:22

在網上查到疑似癲佬潘曾在五月在網上自我解說為何走工人數, 理由可笑, 講到自己是被騙一方,又話知道騙子是誰身在何方, 為何差人如此無能唔去拉人, 真笑爆嘴, 癲佬潘一貫低B之作 (睇埋回應#5 & #6);P

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=14451178
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 營業額 vs 營利