iamamhver 發表於 2011-2-19 13:45:13

接龍 : 港灣賤男 - 潘卓雄 - 事件保

歡 迎参加 , Admin 做評判 , 睇吓边個講得最精彩 .

iamamhver 發表於 2011-2-19 13:47:37

?, 條扑街一選完法團 過兩日(2008.06.08) 就馬上唱主席抽油水 .

如果真係要抽油水 , 有腦既人都唔會咁快露自己條尾巴啦 , 係D冇腦同冇腦擦鞋仔先信 .

仲有條白痴 "梅菜聰"(巳經着草 , 搬離港灣 ) 替條扑街出頭 , 漏夜打比王加盈 , 叫王女讓條扑街做主席 .

未選前 , 王女都話比佢做 , 條扑街扮_哂上菜話唔做 , 當時條扑街話 - 應承當時的死對頭 - 隔離網唔会做任何有關港灣既公職 , ? ! 家陣咪做'咗 . 條食軟飯嘅醉貓 KB孫 都知道 , 仲話唔洗理隔離網 .

做咗都算 , 正正常常咪好囉 , 係都要較較陣 .

iamamhver 發表於 2011-2-19 13:49:50

管理公司終於承應包庇港灣豪庭法團委員"潘焯鴻"!

----------------以下係港灣豪庭管理有限公司的 email 回應--------------------------

致各委員:

感謝各委員就有關屋苑巡視安排一事提出寶貴意見。

本處明白各委員巡視屋苑,乃基於希望了解屋苑狀況,並為屋苑管理/設施保養提供寶貴意見,改善屋苑環境,故本處亦深信各委員亦不希望巡視期間對任何業戶造成滋擾不便。本處於巡視期間會安排拍照工作,委員如有需要,可要求本處就指定屋苑公用設施/地方進行拍照存檔以便本處作出跟進。

就部分委員提及有關屋苑僭建物一事,本處現特此澄清,所有經本處日常巡查發現的懷疑僭建個案,除會由本處作出跟進外,亦會通知相關政府部門作出處理。此外,本處亦已確認委員潘焯鴻先生已應屋宇署要求,完成清拆單位內相關加建物;而就主席王嘉盈小姐的單位,經本處職員巡查後,未有發現任何違規加建。

本處希望就此解答各委員的疑問,以便屆時可以集中時間巡視屋苑其他設施。

謝謝。

--
港灣豪庭管理有限公司
(港灣豪庭物業服務處)

iamamhver 發表於 2011-2-19 13:58:48

終於明白 [ 騙子] 維權的背後真正目的 - 借保衛公家平台為名 , 實為保衛自己僭建的私人平台 !借保衛公家平台為名, 實為保衛自己僭建的私人平台

要求王嘉盈馬上加入議程討論 !
要求管理公司番查港灣僭建紀錄 !
立即發信及通告, 通知全部港灣業主 (包括維權小組成員), [ 騙子] 維權[蕉甴人] 背後的動機.
[蕉甴人] 馬上停職 , 及呈交合理解釋 , 點解冇向法團申報

借保衛公家平台為名 , 實為保衛自己僭建的私人平台 !

http://www.hkreporter.com/talks/thread-808142-1-1.html
http://www4.uwants.com/viewthread.php?tid=8633689&extra=page%3D1
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=10524366&pid=220943049&page=1&extra=page%3D1#pid220943049
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9758287&extra=page%3D3

港灣豪庭 : 業主立案法團 "搬" 委員 , 借保衛公家平台為名 , 實為保衛自己僭建的私人平台 !
位處大角咀 Metro Harbour View 內 , 於2005 年所發出的 order, 相關業主仍可保留僭建物 !
屋宇署並無跟進及採取相應行動 , 時間長達三年多 !
Order details from Land Search:
0511250021027327/10/200525/11/2005ORDER NO. C/TF/006459/05/K BY THE BUILDING AUTHORITY UNDER S.24(1) OF THE BUILDINGS ORDINANCE-

iamamhver 發表於 2011-2-19 14:07:21

100%支持打擊非法霸佔車位 jp997衰神潘狗狗漆. 衰神潘無法無天,
假仁假義話要管制私家車停車位, 自已身為委員,
却是埋沒良心首先常常霸佔車位. 原來做委員是為謀個人利益.
要管理公司隻眼開隻眼閉. 否則他點會任意霸佔車位. 打橫行.
好彩業戶樓主有眼睇. 維權背後原來是為自己既僭建嘢.

iamamhver 發表於 2011-2-19 14:09:38

有關行政費法律基礎

黃繼超 ,

請問你所指的各位法團委員係咪以潘主席為首的獨立法團委員 ?
醉貓老婆同肥婆經常無開會點計數先 , 你低'能 !
講到自己咁偉大 , 又唔敢簽保密聲明,唔該你收皮。
你老細係你背後唱你唔掂 - 生意失敗,靠老婆養,你知唔知呀,白痴仔,問清楚你老細啦。on ''!

你班以潘主席為首的獨立法團委員,一時講A一時講B,講完A又講番A,講完B又講番B,跟住就老屈,你哋都係唔想個法團正正常常咁運作!跟住抽油水!

仲有呀!個法團咁'多野要理,咩你淨係識得講咩'MR 咋 ! 其他野就收哂皮!?! 唔怪得你老細話你同醉貓'b係廢柴,好彩有兩個 無咩野做既 c9 幫佢撑下場,靠你倆件蛋散就 扑街嘞 。c9都好過你倆個呀陰公!

iamamhver 發表於 2011-2-19 16:46:11

仆街 醉貓 kb sun !
講粗口唔代表我大'晒 . 講粗口差人拉 ?
我地 friend 果時 , 你個仆街又咪講哂粗口 ! 夠膽又唔認啦 , 咩家陣咁'清高 !

真係咁'清高就唔好 偷用你老婆既法團 email 用啦? 有種就話比全世界知, 你無做過 ! 天知地知 ! 講大話因住行雷. 正仆街!

? ,你老細咪係縮頭烏龜囉 ! AGM 派傳單又唔敢認 ! 被人 "her" 陰公, 昨日英雄 , 今曰狗雄.點解 ? 做得陰質野多!
我都係學隻縮頭烏龜 , 唔出真名 .用下替身 , 遲 D 整杯 shit coffee 你飲 . 你老細有種就唔好用替身 . 你唔認佢做老細都唔得, AGM 當晚你咪跟出跟入. 不過就見唔到你派傳單 , 派果個就辭咗職 , 另外個 C9 又唔'係住港灣 , 咁落力 ! 怪唔知得老細話佢掂啦, 你就 .......

你條仆街家陣學人講尊重 , 你識唔'識 , 法團開會時 , 你攞'住 啤酒, 飲'完就入場 大叫 , 鬧人 , 哩 D 就叫識尊重人?

發展局單野 , 係隻縮頭烏龜之前話 , 所有野要唔可以齋吹 , 家陣用書面又唔得 , 你地玩'哂啦 ! 條仆街攪破壞就一流

iamamhver 發表於 2011-2-19 16:51:19

縮頭烏龜 醉貓 kb sun偷用你老婆既法團 email

你又咪好似縮頭烏龜咁, 你冇'講過你無偷用你老婆既法團 email !!咁係咪有呀 ? 有種就答'埋 ,無做過又洗'閃閃縮縮呀 , 仆街 !

原來法團email 係唔講得粗口, 私底下就講得 , 屌 ! 扮_哂清高. 咁你飲醉酒去法團會議搗亂又得 !
你既然有鋪偷窺引 , 即係人格有問題 , 洗'同你講尊重咩 . 小'你咪小'你囉 !你班仆街 , 唔'洗叉'住老子 , 老子自認人格有問題 ,得閒鐘意講下粗口,但絕?好似你老細咁鐘意老屈 , 蝦亞婆同女人.

你咁'照顧周到 , 扮'哂驚騷擾其他人,   老子就比個机会你條仆街 , 有種就去 www.mhvlive.com 到答老子 ! 你唔去就係正正式式縮頭烏龜 , 仆街 !

Fendi 發表於 2011-2-19 22:00:22

老實講,你客氣啲,唔好扮晒野上黎,有好多人會報料,而家你粗口爛舌,我地呢邊係揸原子筆揾食,唔同癲佬揸鉄筆,唔好搞到個個怕左你,大佬,保你大,收下你啲粗口啦!:curse:

iamamhver 發表於 2011-2-20 01:20:24

唔'洗叫我做大佬 , 個場你地既 ,我叫你做大佬就真!
頁: [1]
查看完整版本: 接龍 : 港灣賤男 - 潘卓雄 - 事件保